Buyuk Berk Otel Ayvalik

Sarimsakli, Turska

Opis destinacije

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja smešteno je na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od naše granice udaljeno je samo 790 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km. Predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8 km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 178 km od aerodroma u Izmiru, a od Ajvalika 10 km. Nalazi se na samom šetalištu u prvom redu hotela, odmah prekoputa sopstvene peščane plaže, okružen predivnim zelenilom i u neposrednoj blizini centra letovališta Sarimsakli. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Smeštaj:
Hotel raspolaže sa standardnim i porodičnim sobama. Standardne sobe su opremljene  francuskim krevetom il isa 2 singl kreveta i dodatnim singl ležajem, maksimalnog kapaciteta do 3 osobe. Porodične sobe imaju 2 prostorije. U jednoj prostoriji se nalaze 2 singl kreveta, a u drugoj francuski ležaj, maksimalnog kapaciteta do 4 osobe. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, mini bar, francuski balkon ili terasu, WiFi (uz doplatu), kupatilo sa tušem ili kadom i fenom.

Sadržaj:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran sa prostranom terasom, 2 bara, teretana, sefovi (na recepciji - uz doplatu), prostrani lobi, dva lifta, WiFi (u lobiju hotela je besplatan), disko club, dečiji klub, dva spoljašnja bazena od kojih je jedan i sa odeljkom za decu, a drugi sa sadržajem aqua parka uz animaciju dece i ostalih gostiju, stoni tenis, odbojka na pesku i parking.

Usluga:
Polupansion.

Kontakt:

www.berkotel.com.tr

+90 266 324 10 45

Napomena:
Iz hotela se pruža predivan pogled, a naročito lep zalazak sunca. Preporuka za porodice sa decom.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama