Queens Park Goynuk

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 45 km od aerodroma u Antaliji, 7 km od grada Kemera, 2 km od mesta Gujnuk. Hotel se prostire na 60000 m2 i sastoji se od glavne zgrade i bungalova.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana, kafić, nekoliko barova, spoljašnji bazen sa toboganima, 2 konferencijske sale, bogat animacioni program za decu i odrasle, mini-klub za decu (4-12 godina), dečiji bazen sa toboganima, saune, turska kupatila, masaže..

Sobe:
Hotel ima ukupno 476 soba: sve sobe sadrže kupatilo sa kadom/tuš kabinom, centralni klima uređaj, sef, fen za kosu, mini-bar, telefon, satelitsku TV.

 

Usluga:
All inclusive

Kontakt:
http://www.qprhotels.com/goynuk/en/
Tel: +90 242 815 17 00  Fax : +90 242 815 17 09
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama