The Land Of Legends Kingdom Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 27 km, a od grada Beleka 2 km. Smešten je u mestu Kadrije. Izgrađen je 2016. godine. Ukupna površina hotela je 17.000 mc, dok je površina akvaparka 640.000 m2.

Plaža:
Hotel ne poseduje sopstvenu plažu. Od obale mora je udaljen oko 1,5 km.

Sobe:
Hotel čini glavna petospratna zgrada i u svom sastavu ima: 380 deluxe soba, 140 deluxe connected sobe (sastoje se iz 2 spavaće sobe i imaju balkon ili terasu, max 2+2 osobe, 38 m2), 4 dvosobnih junior suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, aparat za espresso kafu, max 4+2 osobe, 79 m2), 9 dvosobnih family suite (sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, balkona i kupatila, max 4+2 osobe, 83 m2), 3 dvosobnih grand suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, terasu od 30 m2, max 3+2, 108 m2), 4 dvosobnih terrace suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe i  terasu od 30 m2) i trosobni kingdom suite (sastoji se iz 2 spavaće sobe, jedne dnevne sobe sa jacuzzi-jem, 2 kupatila, čajne kuhinje, trpezarije i garderobera, max 4+2 osobe, 283 m2). Sve sobe u hotelu kombinuju moderne elemente u svom jedinstvenom dizajnu crtanih filmova. Svaka soba ima: HD LCD TV, Play Station (uz depozit), mini bar (plaća se), centralni klima uređaj, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, besplatan WiFi, 3D naočare.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran Eternia, 3 a la carte restorana (brazilske i italijanske kuhinje), restoran “111” sa ribljim specijalitetima, 3 bara, poslastičarnicu, fitness centar, SPA i wellness centar, masaže, salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, poluolimpijski unutrašnji bazen, dečiji bazen, prodavnice, tržni centar, butike, WiFi na celoj teritoriji, više od 70 tobogana, lazy river, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, akva park, Tropsko ostrvo sa peščanom plažom i palmama, 5D bioskop, roller coaster na bazenu (Typhoon Coaster), Marine Zone akvarijum na otvorenom sa delfinima, ajkulama, pingvinima itd., plivanje sa delfinima i ronjenje u akvarijumu, delfinarijum, Delfin stadion kapaciteta do 1800 mesta, aqua diskoteku, podvodni safari, animacije, dadilju, Kingdom dečiji klub namenjen deci svih uzrasta, stoni tenis, pinball, šah, igraonica, usluge hemijskog čišćenja, doktora, fotografsku radnju i prodavnicu suvenira.

Način služenja obroka:
Švedski sto (noćenje sa doručkom ili polupansion)
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama